CYTAT(vacu @ sob, 27 lis 2010 - 01:37)

CYTAT(bzenek @ pią, 26 lis 2010 - 14:29)

2. Po prostu trzeba pomyślec 2min, pójść na wybory i wybrać cokolwiek. A nie potem pomstować, że złodzieje rzondzom i kradnom.
Bardzo mądra rada, wybrać
cokolwiek. Mniejsze zło to dalej zło. Jak ci dadzą wybór: obciąć ci palec czy nogę to też będziesz wybierać czy się wstrzymasz?
Nie wiem. Jakoś postawienie jednego krzyżyka nie kojarzy mi się z obcinaniem tego i owego.

CYTAT(vacu @ sob, 27 lis 2010 - 23:18)

Oddając głos na mniejsze zło ta idea się sypie, bo nie zgadzam się z tym, na kogo głosuję ale daję mu prawo do reprezentowania mnie. On może czuć się jako mój reprezentant - i ma do tego prawo, w końcu dostał mój głos, ale tak naprawdę się z nim nie zgadzam, to całkowicie bez sensu.
vacu, ale jak nie zagłosujemy to X, który wygra będzie nas rezprezentował. Nas i wszystkich innych bo dostał mandat z naszego okręgu.
CYTAT(rouse @ sob, 27 lis 2010 - 20:39)

Przecież Krzysztof Tamborek
Woźniczka Kazimierz Wincenty
A Łukasik, Harańczyk i reszta marionetek – szkoda słów – ich zakłamanie u wyborców może wywołać już tylko śmiech
Taaa.... jakoś wyborcy nie chcieli głosowac na Jaszczurę, Głowacką, Talkowskiego....
CYTAT(Fremlin @ sob, 27 lis 2010 - 19:35)

Zmartwię Cię kolego garowy. Pracuję na tutejszej uczelni i robię doktorat, a jedyne gary jakie zmywam to po sobie po obiedzie.
Papier (tzn. internet) cierpliwy. Wszystko przyjmie.