![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.
Poniewaz zakupilismy domene to jest takze szansa na email w tej domenie. Chetni zglaszac sie na PM badz na kwasny@dabrowa-gornicza.org podajac proponowany login i haslo. |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie wiem jak admin klocek w tej sprawie powiadomiony
ale mam pytanie czy daloby sie stworzyc poczte "reprezentacyjna" np FORUM@dabrowa-gornicza.org z ktorego moglibysmy wysylac oficjalne zapytania do firm/urzedu miejskiego/zapraszac na czaty itp w imieniu calego forum bo pisanie z prywatnych domen jest malo reprezentacyjne, a tak to bedziemy bardziej brani pod uwage (zwlaszcza z ta domena :) ) PS czy jest dalej mozliwosc zalozenia wlasnej skrzynki bo jestem chetny :) pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,250 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
^^^Hator - dobry pomysl :)
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ja już mam syzio@dabrowa-gornicza.org
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapytania o utworzenie poczty w domenie forum prosze kierować na PM do Kwaśnego. Tylko on ma mozliwosc ich utworzenia.
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Kwasny wrócił niedawno i dzięki niemu stałem się posiadaczem konta w forumowej domenie. Ale nie do końca szczęśliwym, gdyż jestem nieco zacofany informatycznie i miałem sporo problemów, aby uaktywnić pocztę :)
Chciałbym publicznie podziękować vacu za pomoc w odnalezienu programu do obsługi poczty (okazało się, ze nie mam standardowego Outlook Express) i wyczerpujące wskazówki jak to wszytko skonfigurować i poustawiać. Dziękuję też za cierpliwość i zrozumienie, za tłumaczenie choćby najprostszych dla wielu rzeczy, które dla mnie wcale prostymi nie były ![]() DZIĘKUJĘ |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałbym publicznie podziękować vacu za pomoc w odnalezienu programu do obsługi poczty (okazało się, ze nie mam standardowego Outlook Express) i wyczerpujące wskazówki jak to wszytko skonfigurować i poustawiać. Dziękuję też za cierpliwość i zrozumienie, za tłumaczenie choćby najprostszych dla wielu rzeczy, które dla mnie wcale prostymi nie były ![]() DZIĘKUJĘ Myślę, że kiedy vacu bedzie potrzebował informacji o drzewach lub innych badylkach to może się zwrócić do Ciebie?! ![]() -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Kwasny wrócił niedawno i dzięki niemu stałem się posiadaczem konta w forumowej domenie. Ale nie do końca szczęśliwym, gdyż jestem nieco zacofany informatycznie i miałem sporo problemów, aby uaktywnić pocztę :) Chciałbym publicznie podziękować vacu za pomoc w odnalezienu programu do obsługi poczty (okazało się, ze nie mam standardowego Outlook Express) i wyczerpujące wskazówki jak to wszytko skonfigurować i poustawiać. Dziękuję też za cierpliwość i zrozumienie, za tłumaczenie choćby najprostszych dla wielu rzeczy, które dla mnie wcale prostymi nie były ![]() DZIĘKUJĘ Spox, nie ma sprawy. Rozumiem, że w końcu się udało? |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
PROSZE POSIADACZY KONT,JAK I ZAINTERESOWANYCH KONTAMI O KONTAKT PM. LUB E MAIL .
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
to jest jeszcze aktualne???
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tak, powinno działać ale trzeba by to dokładnie sprawdzić i oczywiście administrator musiałby podziałać. Aczkolwiek, nasze pytania do UM poszły z poczty forumowej, dojść doszły ale coś odpowiedzi na nie nie ma, a miały być kilka dni temu, z tego jakie informacje do mnie dotarły. Więc, albo jest z tym problem albo jeszcze ich nie wysłano.
Ten post edytował kwintosz pon, 17 gru 2007 - 21:16 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
hmmm..... ciekawe
bo ja byłbym zainteresowany, o ile mógłbym ![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 31 marca 2025 - 15:45 |