Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: poczta w domenie @dabrowa-gornicza.org
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Info
Kwasny
Witam.

Poniewaz zakupilismy domene to jest takze szansa na email w tej domenie.

Chetni zglaszac sie na PM badz na kwasny@dabrowa-gornicza.org
podajac proponowany login i haslo.
Hator
nie wiem jak admin klocek w tej sprawie powiadomiony
ale mam pytanie czy daloby sie stworzyc poczte "reprezentacyjna" np FORUM@dabrowa-gornicza.org z ktorego moglibysmy wysylac oficjalne zapytania do firm/urzedu miejskiego/zapraszac na czaty itp w imieniu calego forum
bo pisanie z prywatnych domen jest malo reprezentacyjne, a tak to bedziemy bardziej brani pod uwage (zwlaszcza z ta domena :) )

PS czy jest dalej mozliwosc zalozenia wlasnej skrzynki bo jestem chetny :)
pozdr
:)
^^^Hator - dobry pomysl :)
syzio
Ja już mam syzio@dabrowa-gornicza.org biggrin.gif
Master
Zapytania o utworzenie poczty w domenie forum prosze kierować na PM do Kwaśnego. Tylko on ma mozliwosc ich utworzenia.

pozdrawiam
pulsatilla1214
Kwasny wrócił niedawno i dzięki niemu stałem się posiadaczem konta w forumowej domenie. Ale nie do końca szczęśliwym, gdyż jestem nieco zacofany informatycznie i miałem sporo problemów, aby uaktywnić pocztę :)

Chciałbym publicznie podziękować vacu za pomoc w odnalezienu programu do obsługi poczty (okazało się, ze nie mam standardowego Outlook Express) i wyczerpujące wskazówki jak to wszytko skonfigurować i poustawiać. Dziękuję też za cierpliwość i zrozumienie, za tłumaczenie choćby najprostszych dla wielu rzeczy, które dla mnie wcale prostymi nie były mellow.gif

DZIĘKUJĘ
Dami7
QUOTE(pulsatilla1214 @ Dec 14 2006, 01:39 AM) *
Chciałbym publicznie podziękować vacu za pomoc w odnalezienu programu do obsługi poczty (okazało się, ze nie mam standardowego Outlook Express) i wyczerpujące wskazówki jak to wszytko skonfigurować i poustawiać. Dziękuję też za cierpliwość i zrozumienie, za tłumaczenie choćby najprostszych dla wielu rzeczy, które dla mnie wcale prostymi nie były mellow.gif

DZIĘKUJĘ

Myślę, że kiedy vacu bedzie potrzebował informacji o drzewach lub innych badylkach to może się zwrócić do Ciebie?! wink.gif
vacu
QUOTE(pulsatilla1214 @ Dec 14 2006, 01:39 AM) *
Kwasny wrócił niedawno i dzięki niemu stałem się posiadaczem konta w forumowej domenie. Ale nie do końca szczęśliwym, gdyż jestem nieco zacofany informatycznie i miałem sporo problemów, aby uaktywnić pocztę :)

DZIĘKUJĘ

Spox, nie ma sprawy. Rozumiem, że w końcu się udało?
Kwasny
PROSZE POSIADACZY KONT,JAK I ZAINTERESOWANYCH KONTAMI O KONTAKT PM. LUB E MAIL .
filip13
to jest jeszcze aktualne??? wink.gif
kwintosz
Tak, powinno działać ale trzeba by to dokładnie sprawdzić i oczywiście administrator musiałby podziałać. Aczkolwiek, nasze pytania do UM poszły z poczty forumowej, dojść doszły ale coś odpowiedzi na nie nie ma, a miały być kilka dni temu, z tego jakie informacje do mnie dotarły. Więc, albo jest z tym problem albo jeszcze ich nie wysłano.
filip13
hmmm..... ciekawe
bo ja byłbym zainteresowany, o ile mógłbym wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.