![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
3 września 2010 (piątek) Beach House Night vol.3 Dąbrowa Górnicza
No i stało się ![]() ![]() Tym razem wystąpią m.in. rezydent krakowskiego klubu Taawa - Carlos da Silva, prosto z Londynu przyjedzie członek kolektywu Hypnotizing Freaks - 2Loop oraz Malfunktion - rezydent katowickiego klubu Flow. Na żywo swoje umiejętności wokalne zaprezentuje wokalistka Wiosna a Bananesque wzbogaci dźwiękiem saksofonu każdy set tego wieczoru ![]() Gdzie: Park "Zielona" (Centrum Sportów Letnich), Dąbrowa Górnicza Kiedy: 03.09.2010 Muzyka: czysty House Początek: 20 Koniec: ?? Wejście: 7 pln ![]() Na terenie imprezy: zimne piwo, potrawy z grilla, dobra muzyka i przepiękne dziewczyny ![]() Ten post edytował Prosty wto, 10 sie 2010 - 19:05 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to się Dąbrowski SOR w nocy z 3/4 września zapełni przećpanymi "imprezowiczami"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
pewnie rok temu 2 siatkarki MKSu, które tam gościły też były przećpanymi imprezowiczkami
![]() nie wiem skąd pojawiają się takie stereotypy, szczególnie jeśli chodzi o takie małe imprezy muzyczne Ten post edytował Prosty wto, 10 sie 2010 - 19:07 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pewnie rok temu 2 siatkarki MKSu, które tam gościły też były przećpanymi imprezowiczkami ![]() nie wiem skąd pojawiają się takie stereotypy, szczególnie jeśli chodzi o takie małe eventy Uwierz mi że nie są to stereotypy, a info z pierwszej ręki od kobietki która tam pracuje. Zawsze jak jest w regionie (Sosnowiec czy Dąbrowa G.)impreza z muzyką techno/elektroniczną to na SOR w naszym mieście lub w S-cu przywożą masę osób które kwalifikują się na odtruwanie i dalsze leczenie... Oczywiście nie twierdzę że to wszyscy uczestnicy, ale jednak spory procent uczestników. |
|
|
![]()
|
|
U nas w regionie z taką muzyką to rzadko coś jest w takiej formie, w DG chyba tylko raz na rok
![]() Odtruwanie i dalsze leczenie po przećpaniu ? To w momencie jakieś służby były by takiej osobie. Chyba, że mamy inne pojęcie przećpanie ![]() Tak samo nie widziałem nikogo kto wskazywałby na ewidentne branie czegoś, nie dało się zauważyć jakiegoś debilnego zachowania, czy odizolowania jak po danych specyfikach, jeśli miałby to być dość spory procent. Dużo, dużo więcej osób w gorszych sytuacjach wieczorami w weekendy można spotkać na ulicy. Zgodzę się z większymi imprezami, teraz np. w sobotę na Soundtropolis + brak dosyć szczegółowej kontroli na wejściu. Mniejsze, lokalne imprezy z gwiazdami regionu to zupełnie coś innego niż np. exploris czy sound definition, które odbywały się w Sosnowcu. Dużo mniej przypadkowych ludzi, którzy jadą się przylansić, bo fajne nazwiska, można troche poszaleć (w tym gorszym, wspominanym sensie) itd. Ten post edytował Prosty wto, 10 sie 2010 - 19:08 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: wto, 17 paź 06 Nr użytkownika: 235 ![]() |
pewnie rok temu 2 siatkarki MKSu, które tam gościły też były przećpanymi imprezowiczkami ![]() nie wiem skąd pojawiają się takie stereotypy, szczególnie jeśli chodzi o takie małe eventy Uwierz mi że nie są to stereotypy, a info z pierwszej ręki od kobietki która tam pracuje. Zawsze jak jest w regionie (Sosnowiec czy Dąbrowa G.)impreza z muzyką techno/elektroniczną to na SOR w naszym mieście lub w S-cu przywożą masę osób które kwalifikują się na odtruwanie i dalsze leczenie... Oczywiście nie twierdzę że to wszyscy uczestnicy, ale jednak spory procent uczestników. w weekendy w całym kraju izby przyjęć mają więcej przepitych, przećpanych czy pobitych pacjentów, niestety taki urok naszego społeczeństwa ![]() no ale jak jest okazja to czemu nie pojechać po fajnej imprezie, zwyzywać uczestników od ćpunów i powoływać się na znajomą. a od pani jadzi z magla nie masz jakiś sprawdzonych informacji? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Byłem na tym w zeszłym roku i jeśli chodzi o organizacje to wszystko było w porządku. Jak ktoś się nie umiał zachować to ochrona go grzecznie usuwała - za fraki i za brame.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Przepraszam za OT - impreza w porządku, z "przećpanym" stereotypem też się nie zgadzam natomiast razie mnie wyjątkowo w Twoich postach Prosty jedno - nie dałoby się po polsku?
Music (Muzyka?): pure Housemusic Start (Początek?): 20 (Raczej 8pm tu pasuje?) End (Koniec?): ?? Wjazd (Dlaczego nie entry tym razem?): 7 pln Inside: Cold Beer, Hot Grill, Good Music & Beautiful Girls ![]() ...małe eventy (Wydarzenia/imprezy?) ...eventow, w DG chyba tylko raz na rok ![]() ...Mniejsze, lokalne eventy z gwiazdami... Kurde nie wiem czy spodziewamy się tak wielu gości z zagranicy, że to musi być po angielsku? Wiem, że jestem upierdliwy ale Polglish cholernie mnie drażni, jakoś tacy Francuzi potrafią dbać o swój język, dlaczego my nie? Ten post edytował vacu wto, 10 sie 2010 - 18:53 |
|
|
![]()
|
|
Nie ja organizuje, nie promuje, wkleiłem po prostu info i przerobiłem tak (konstrukcję), żeby było to czytelne. A wprowadzone słowa później to już moja wina, tak po prostu już mi się utarło. Czemu nie zaznaczyłeś pure?
![]() ![]() Ten post edytował Prosty wto, 10 sie 2010 - 19:09 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Nie ja organizuje, nie promuje, wkleiłem po prostu info i przerobiłem tak (konstrukcję), żeby było to czytelne. A wprowadzone słowa później to już moja wina, tak po prostu już mi się utarło. Czemu nie zaznaczyłeś pure? ![]() ![]() Hehe, tak ten post wyglądał jakbyś w tej imprezie w jakiś sposób uczestniczył od strony organizacyjnej, dlatego się przyczepiłem ![]() PS.: Ja się tam nie znam, wolałem wtopki nie zaliczyć jakby się miało okazać, że "pure house" to nazwa jakiejś odmiany ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak po prostu przekazuję informacje (o imprezie na Kazimierzu też pisałem
![]() Ten post edytował Prosty wto, 10 sie 2010 - 19:25 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
w weekendy w całym kraju izby przyjęć mają więcej przepitych, przećpanych czy pobitych pacjentów, niestety taki urok naszego społeczeństwa ![]() no ale jak jest okazja to czemu nie pojechać po fajnej imprezie, zwyzywać uczestników od ćpunów i powoływać się na znajomą. a od pani jadzi z magla nie masz jakiś sprawdzonych informacji? ![]() No pewnie że on pani jadzi z magla, szczególnie tak kpisz gdy nie podoba Ci się czysta prawda na temat osób które biorą udział w tego typu imprezach. Nie od dziś wiadomo że tego typu imprezy obstawiane są przez cywilnych policjantów z wydziałów ds. narkotyków, do tego zawsze policja ma do dyspozycji psa który wyczuje narkotyki, nie mówiąc już o zwiększonych ilościach testerów na obecność prochów w organizmie czy blokowaniu łóżek na SOR dla uczestników takich imprez. Zresztą po imprezie mogę wam dać znać ile osób trafiło na SOR do naszego szpitala miejskiego i ilu do Sosnowca. Zresztą im więcej takich pacjentów tym więcej nauki i praktyki mają studenci ![]() Ten post edytował Bartek wto, 10 sie 2010 - 21:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: wto, 17 paź 06 Nr użytkownika: 235 ![]() |
w weekendy w całym kraju izby przyjęć mają więcej przepitych, przećpanych czy pobitych pacjentów, niestety taki urok naszego społeczeństwa ![]() no ale jak jest okazja to czemu nie pojechać po fajnej imprezie, zwyzywać uczestników od ćpunów i powoływać się na znajomą. a od pani jadzi z magla nie masz jakiś sprawdzonych informacji? ![]() No pewnie że on pani jadzi z magla, szczególnie tak kpisz gdy nie podoba Ci się czysta prawda na temat osób które biorą udział w tego typu imprezach. Nie od dziś wiadomo że tego typu imprezy obstawiane są przez cywilnych policjantów z wydziałów ds. narkotyków, do tego zawsze policja ma do dyspozycji psa który wyczuje narkotyki, nie mówiąc już o zwiększonych ilościach testerów na obecność prochów w organizmie czy blokowaniu łóżek na SOR dla uczestników takich imprez. Zresztą po imprezie mogę wam dać znać ile osób trafiło na SOR do naszego szpitala miejskiego i ilu do Sosnowca. Zresztą im więcej takich pacjentów tym więcej nauki i praktyki mają studenci ![]() nie pisz głupot o czystej prawdzie na temat osób biorących udział w takich imprezach, bo w tym momencie wrzucasz mnie do jednego worka z heroinowcami z dworca. byłem na obu edycjach, nie jestem ćpunem,a w zeszłym roku sam doświadczyłem policyjności. byłem ze znajomymi, obwąchiwał nas labrador i nic nie znalazł więc nie jesteśmy chyba w ostrym nałogu ![]() i na koniec zapytam: po co siejesz taką wrogą propagandę wokół tej imprezy? źle, że dzieje się coś fajnego i jak rzadko w dg można wieczorem wyjść na fajną impreze? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: nie, 11 cze 06 Skąd: Reden Nr użytkownika: 208 Płeć: Mężczyzna GG: 7870143 ![]() |
nie podoba Ci się czysta prawda na temat osób które biorą udział w tego typu imprezach. Stary weź się przejdź po parku i dotleń może, lepiej CI to zrobi niż pisanie i oczernianie innych osób ![]() Wsadzasz wszystkich ludzi do jednego wora jako ćpunów, a tak nie jest. Uwierz, że nie tylko tacy tam chodzą ![]() - wjazd 7zł i o 16lat tu tez nie chce generalizować młodszych ale wiadomo,że wiek buntu, szaleństwa itd Będzie zjazd z małych wiosek etc. Mogę się założyć, że jakby był wjazd od 18 i bilety rzędu 80zł to już nie byłoby tylu chętnych ![]() Już mi się odbija tym tworzeniem przez media krzywego obrazu klubowiczów :/ Ludzi z pasją, dla których event i muzyka to coś więcej niż okazja do nachlania się bądź polatania po dropsach i trawie |
|
|
![]()
|
|
Jeśli byłoby wejście od 80zł to po pierwsze nikt by nie przyszedł, bo artyści którzy występują na tej imprezie nie są światowymi gwiazdami.
Jeśli były by gwiazdy, żeby zapłacić to 80 zł za występ, to właśnie byliby ludzie "przećpani". Od 16 lat to nie jest wymówka, bo ludzie w młodym wieku (np. moim) jak są ogarnięci (nawet jak nie myślę) to GWARANTUJĘ, że nie weźmie nikt żadnych substancji psychoaktywnych. Jak już to wejdzie pod wpływem, bo w takim wieku każdy się BOI. Lub będzie sprzedaż na terenie imprezy i dostanie alkohol, bo nie jest ciężko sobie to załatwić w dzisiejszych czasach. Co do wieku częściowo się zgadzam, bo właśnie można tu przytoczyć sprawę alkoholu wspomnianą wcześniej przeze mnie. Ludzie z pasją do takiej muzyki, tak jak pisze Erjot, to zupełnie coś innego. -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Co Wy sie spieracie. Wiadomo, ze na imprezach, gdzie jest ochrona i cywilni policjanci z wydziałów (ile takich jest?) ds. narkotyków (z psem) jest duzo wiecej osob przecpanych niz tam, gdzie takiej ochrony nie ma.
|
|
|
![]()
|
|
i na koniec zapytam: po co siejesz taką wrogą propagandę wokół tej imprezy? źle, że dzieje się coś fajnego i jak rzadko w dg można wieczorem wyjść na fajną impreze? Nie mam na celu siania propagandy wrogości wobec tej imprezy, nawet wręcz przeciwnie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Witam, niestety z przyczyn pogodowych CSiR odwołał piątkową imprezę, jednak do tego piątku ma się rozstrzygnąć czy robimy ją za tydzień czy wcale.
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 14 marca 2025 - 06:32 |