![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Nie wiecie czy winiarnia Tokaj jeszcze istnieje?? Doszły mnie słuchy, że nie ma szyldu.
Tokaj upadł?? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
Nie wiecie czy winiarnia Tokaj jeszcze istnieje?? Doszły mnie słuchy, że nie ma szyldu. Tokaj upadł?? 3 tygodnie temu byłem ostatni raz w Tokaju i był wóczas otwarty i nic nie wskazywało żeby miał się zamykać. Szkoda by było gdyby faktycznie upadł... Ten post edytował mucha wto, 16 sty 2007 - 23:19 -------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja etz tam bylem ale poltora miecha temu.
czasem obok przejezdzam i sklep oraz winiarnia dzialaja :) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Przed 14 lutego byłem, oglądałem, wybrałem
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
(...) byłem, oglądałem, wybrałem (...) Tokaj, to sklep i pub (sądzę, że jeden właściciel). Co do "wybieralności", to w sklepie można wejść za ladę i poszperać wśród butelek z winami... Czasami coś ciekawego można wybrać - butelki bywają zakurzone, ale to winu raczej nie szkodzi! A w pubie od czasu do czasu odbywają się imprezy - kabarety (kilka lat temu pierwszy lat widziałem tam DNO), degustacje win... PS. Niech ktoś nie myśli, że prowadzę tu jakowąś kampanię na rzecz ww lokalu - tylko informuję. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE w sklepie można wej¶ć za ladę i poszperać w¶ród butelek z winami... Właśnie to miałem na myśli pisząc o wybieraniu. Szperałem... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: wtorek, 11 marca 2025 - 19:21 |