Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tokaj w Gołonogu
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
Mick
Nie wiecie czy winiarnia Tokaj jeszcze istnieje?? Doszły mnie słuchy, że nie ma szyldu.
Tokaj upadł??
mucha
QUOTE(Mick @ Jan 16 2007, 10:27 PM) *
Nie wiecie czy winiarnia Tokaj jeszcze istnieje?? Doszły mnie słuchy, że nie ma szyldu.
Tokaj upadł??

3 tygodnie temu byłem ostatni raz w Tokaju i był wóczas otwarty i nic nie wskazywało żeby miał się zamykać.
Szkoda by było gdyby faktycznie upadł...
Hator
ja etz tam bylem ale poltora miecha temu.
czasem obok przejezdzam i sklep oraz winiarnia dzialaja :)
TeodorMotor
QUOTE(Mick @ Jan 16 2007, 10:27 PM) *
Tokaj upadł??

Działa i ma się chyba nieźle... To 100 metrów ode mnie, więc jak się coś zmieni, to dam znać.
pulsatilla1214
Przed 14 lutego byłem, oglądałem, wybrałem laugh.gif Nieco zwiększono pozatrunkowy asortyment, ale chyba w Gołonogu inaczej nie utrzymaliby się smile.gif
TeodorMotor
QUOTE(pulsatilla1214 @ Feb 26 2007, 11:45 PM) *
(...) byłem, oglądałem, wybrałem (...)

Tokaj, to sklep i pub (sądzę, że jeden właściciel). Co do "wybieralności", to w sklepie można wejść za ladę i poszperać wśród butelek z winami... Czasami coś ciekawego można wybrać - butelki bywają zakurzone, ale to winu raczej nie szkodzi! A w pubie od czasu do czasu odbywają się imprezy - kabarety (kilka lat temu pierwszy lat widziałem tam DNO), degustacje win...
PS. Niech ktoś nie myśli, że prowadzę tu jakowąś kampanię na rzecz ww lokalu - tylko informuję.
pulsatilla1214
w sklepie można wej¶ć za ladę i poszperać w¶ród butelek z winami...

Właśnie to miałem na myśli pisząc o wybieraniu. Szperałem... laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.