![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: wto, 19 lip 05 Nr użytkownika: 156 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(FreSz) ![]() ja tesz chcem... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 06 lip 06 Skąd: centrum-mydlice Nr użytkownika: 211 ![]() |
yyyy
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 06 lip 06 Skąd: centrum-mydlice Nr użytkownika: 211 ![]() |
jak wstawić awatar??? :oops:
mam z tym problem... |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,250 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
QUOTE(Paula) jak wstawić awatar??? :oops:
mam z tym problem... w profilu na dole: "Odnośnik do zewnętrznego Avataru: Wpisz adres Avataru, który chcesz wykorzystać." witam :24: ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
dziwne, tu się udaje, a w postach "normalnych" nie wypaliło :)
QUOTE QUOTE(Paula @ Jul 6 2006, 10:57 PM)
|
|
|
Guest_Gość_* |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: wto, 28 lis 06 Nr użytkownika: 349 ![]() |
raz raz test okej chyba wszystko smiga
-------------------- to nie jest PRZEMA konto zebyscie go nie kasowali, bo chcialbym nadmienic ze w domu z komputera moze korzystac kilka osob wiec to nie jego konto
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 03 kwietnia 2025 - 02:26 |