Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Do admina
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Info
Bathurst
Witaj!

Myślałem że już tutaj nigdy nie wrócę, po prostu cudem odnalazłem hasło gdzieś w papierach z przed 2 lat ( no czysty fuks ) , ALE o co chodzi?

Próbowałem odzyskać hasło przez opcję "zapomniłem hasła" czy jakoś tak i niestety NIC. Pomimo podania dobrego nicka i e-maila - jedno wielkie ECHO. To nie działa, dlatego się zwracam do Ciebie, abyś to naprawił w wolnej chwili. Dziękuję.

Pozdrawiam

Bathurst
Bathurst
Chyba pomyliłem miejsca - powinienem napisać w "Opiniach" :oops:
:)
no wlasnie ciekawe czy inni sa tez w takiej sytuacji. Przy przenosinach forum trzeba bylo od nowa wpisywac haslo do przegladarki a niektorzy mogli zapomniec po takim czasie. Ja tak mialem bardzo dawno temu przy pierwszych przenosinach forum. Wtedy przypomnialem sobie po dlugim czasie
TeodorMotor
QUOTE(Bathurst)
Witaj!

Myślałem że już tutaj nigdy nie wrócę, po prostu cudem odnalazłem hasło gdzieś w papierach z przed 2 lat ( no czysty fuks ) , ALE o co chodzi?

Próbowałem odzyskać hasło przez opcję "zapomniłem hasła" czy jakoś tak i niestety NIC. Pomimo podania dobrego nicka i e-maila - jedno wielkie ECHO. To nie działa, dlatego się zwracam do Ciebie, abyś to naprawił w wolnej chwili. Dziękuję.

Pozdrawiam

Bathurst

Sprawdź, czy nie masz włączonego antyspamera... Może to, to...
morton14
QUOTE(Bathurst @ Feb 6 2006, 09:50 PM) *
Witaj!
Myślałem że już tutaj nigdy nie wrócę, po prostu cudem odnalazłem hasło gdzieś w papierach z przed 2 lat ( no czysty fuks ) ,

w tym miejscu moze nie do konca na temat pragne zapytac ile to forum ma lat??
Hator
5 VIII 2003 - data powstania forum

...bodajze
morton14
no to nie rozrosliscie sie za bardzo

a teraz na temat: chce rozmawiac z szefem szefow tegoz forum do kogo mam napisac?? jest sprawa
Hator
kwasny i master - przy czym kwasa nie ma bo pojechal arbeit machen in deutschland
takze uderzaj do klocka vel master'a.
rafi
QUOTE(Hator @ Nov 29 2006, 12:13 AM) *
5 VIII 2003 - data powstania forum

...bodajze

To data powstania forum "nowozytnego" wink.gif poprzednie, o ile sobie przypominam, po prostu diabli wzieli i trzeba bylo zaczynac wszystko od poczatku. Mysle, ze moze Kwasny nam kiedys zapoda date pierwszego zaistnienia w sieci wink.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.