Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie kupić jelita do kiełbas?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Leszek
Kojarzycie może, gdzie w DG lub najbliższych okolicach mogę nabyć amatorskie ilości jelit? Kiedy były w realu, ale nie wiem czy nadal są, na Antoniowie kojarzy mi się z dawnych czasów szyld jakiejś hurtowni - ale nawet jeśli jeszcze istnieje, ja potrzebuję małej ilości, nie wiem, czy sprzedadzą...
Bathurst
Wydaje mi się że w jakimś sklepie mięsnym widziałem - chyba mięsny tuż obok Fraca na Manhattanie ale nie jestem pewien na 100%
Leszek
Dzięki, zajrzę jutro - daleko nie mam smile2.gif
Leszek
Kupiłem na targu na Redenie (pierwszy kiosk z mięsem po prawej przy pierwszym wejściu (patrząc od strony świateł). W razie czego można też zamówić w mięsnym na ryneczku na Merkurym (sklep nr 8 bodajże).
paw74
CYTAT(Leszek @ śro, 16 kwi 2014 - 21:17) *
na Antoniowie kojarzy mi się z dawnych czasów szyld jakiejś hurtowni - ale nawet jeśli jeszcze istnieje, ja potrzebuję małej ilości, nie wiem, czy sprzedadzą...

na Antoniowie dalej funkcjonuje, jelita, przyprawy, siatki inne rzeczy spokojnie można kupić , zaopatruje się tam i nie ma problemów
Leszek
A to muszę przy okazji podjechać i sprawdzić, dzięki smile2.gif
mawwm
CYTAT(paw74 @ sob, 19 kwi 2014 - 15:45) *
CYTAT(Leszek @ śro, 16 kwi 2014 - 21:17) *
na Antoniowie kojarzy mi się z dawnych czasów szyld jakiejś hurtowni - ale nawet jeśli jeszcze istnieje, ja potrzebuję małej ilości, nie wiem, czy sprzedadzą...

na Antoniowie dalej funkcjonuje, jelita, przyprawy, siatki inne rzeczy spokojnie można kupić , zaopatruje się tam i nie ma problemów

ja też tam się zaopatruję (chyba to jest ul. Kusocińskiego po prawej od zjazdu z DK 1) pieprz, ziele angielskie, liście laurowe i inne można kupić "na wagę"
Kingston
Będzie ktoś tak miły i poda dokładny adres tego sklepu lub stronę www jeśli mają ?

I czy może ktoś się orientuje czy mają jelita baranie ?
Leszek
To zapewne będzie ta firma, lokalizacja mi pasuje:
http://www.anepol.pl/kontakt.html

Wg strony baranie też mają.
Kingston
Wielkie dzięki za informacje smile2.gif
olo
CYTAT(Kingston @ śro, 07 maj 2014 - 16:35) *
Wielkie dzięki za informacje smile2.gif

Kijkowałem tamtędy w niedzielę. Szyld na Antoniowie wisi i nosiłem się z zamiarem o tym poinformować.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.