CYTAT(gregol @ czw, 30 sty 2014 - 11:05)

Poszukuję drzwi wejściowych do mieszkania. Zależy mi na dobrej cenie do jakości i profesjonalnym oraz sprawnym montażu. Nie szukam drzwi nie jak do sejfu z milionami zabezpieczeń bo bardziej boje się pożaru niż złodzieja

Potrzeba mi drzwi, których nie wyważy się kopiąc nogą, nie będzie przez nie uciekało ciepło oraz nie będą przepuszczać zapachów i hałasów z korytarza.
Ktoś ma kogoś/jakiś sklep do polecenia? Na kogo uważać?
Jeżeli chodzi o drzwi to ja mam już drugie z Delty, bodajże model Special jeśli dobrze pamiętam i jestem niezmiennie zadowolony. Z tym, że drzwi jak drzwi, wszędzie kupisz te same i w tej samej cenie, rzecz w montażu. A tu nie polecam firmy Artbud 94 (na samym górze Kościuszki). O ile obsługa jest OK (np. nie było żadnego problemu z reklamacją, panowie szybko i sprawnie sobie poradzili z problemem), sam montaż też odbył się szybko i sprawnie ale już do jakości samego montażu mam zastrzeżenia, co prawda drzwi nie wypadają

i gdybym nie miał porównania to może bym nie zwrócił uwagi ale jednak ościeżnice nie zostały zbyt dokładnie spasowane i jak się przyjrzeć to nieładnie to wygląda :/ Obróbka murarska też nie wyglądała zbyt pięknie, ja sobie ją sam zrobiłem od nowa ale gdyby trafiło na kogoś bardziej leniwego to zostałby z dość nieładnym wykończeniem. Poprzednio te same drzwi wstawiała mi inna firma i jest o wiele lepiej, idealnie wręcz bym powiedział, niestety ta firma z Legionów już nie istnieje (sam jej szukałem za drugim razem niestety zniknęła a szkoda, był to jakiś oficjalny punkt Delty bo fakturę mam jakby od producenta)