Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie kupic zamek do drzwi antywlamaniowych?
Forum Mieszkańców D±browy Górniczej > D±browa Górnicza > Nasze Sprawy
ewa24
Mam problem gdyż zepsuł mi się zamek od drzwi antywłamaniowych i potrzebuje sklepu gdzie jest duzy wybor zamkow żeby kupic i wymienić, znacie cos?

WYSTARCZY SAMA WKLADKA DO ZAMKU

Drzwi to oczywi¶cie jakies dziadostwo sprzedawane przez oszustow dobrze znanych (polska technika zabezpiecen Gniezno często nazywaj± się tez tytan drzwi - sprzedaj± w agacie Katowice i jest to przykład partactwa oszustwa złodziejstwa które już dawno powinno być zamknięte a nie firmy ale to temat na inna dyskusje) Oczywi¶cie ta pseudofirma sprzedaje drzwi montuje ale nie wie jakie ma zamki i nie sprzedaje zamienników wiec jestem zmuszona sama znaleĽć taki doradzicie mi gdzie szukac?
xMarcinx
Na allegro napisz parametry wkladki i jaki chcesz kluczyk, może chcesz używać obecnego?
Mały77
Najszybciej - w dokumentacji do drzwi powinna¶ znaleĽć informację jaki rodzaj wkładki został zastosowany. Drugi sposób to wykręcenie i na wkładce też powinien być symbol.
Z tym symbolem udajesz się do pierwszego lepszego marketu i kupujesz.
No chyba, że jest to jaki¶ specjalny klucz i specjalna wkładka.
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.