jacol1973
Mon, 12 Aug 2013 - 21:51
prosze wpisywac najgorsze restauracje w dabrowie wedlug was
mam swojego faworyta ale o tym napisze pozniej
Slyzaba
Mon, 12 Aug 2013 - 22:38
Nie byłem ale wg mnie najgorszą nazwę ma 'PEŁNA MICHA' ;-)
maseur
Thu, 05 Sep 2013 - 11:02
trochę OT ale od "pełnej michy" chyba gorzej brzmi nazwa krakowskiej jadłodajni "Skansen Smaków "
Duch
Thu, 12 Sep 2013 - 14:53
W "Pełna Micha" jedzenie jest bardzo smaczne
jerk1
Thu, 05 Dec 2013 - 15:09
Ja od dziś przedstawiam swojego kandydata- jest to BEA róg Poniatowskiego przy targowisku na Redenie.
Miałem tam zarezerwowane 6 miejsc na sylwestra około 2-3 tygodni temu. Obsługiwała mnie kobieta którą poprosiła kelnerka gdy przyszedłem dokonać rezerwacji- czyli ktoś kto zajmował się rezerwacjami tego akurat balu. Poinformowała mnie co ma być w meni, podała cenę, wpisała do zeszytu i umówiliśmy się, że zaliczkę przyniosę innym razem. Dziś właśnie tam się udałem uregulować wcześniej ustaloną sumę- i co się okazało. Żadnej rezerwacji dla mnie nie ma, już wszystko zajęte i ja się na pewnie mylę ponieważ obsługująca mnie barmanka stwierdziła, że nie mogłem wcześniej rezerwować bo ona mnie nie pamięta i już wszystko zajęte przez pewną firmę. No to się przez jej gadulstwo wyjaśniło- wszystkie miejsca dostała pewna firma a zwykłego klienta mają gdzieś, wmawiając mu jeszcze że jest on naciągaczem lub ma zaniki pamięci. Oczywiście nikt inny nie był obecny z kim mogłem porozmawiać, jedynie bardzo z siebie zadowolona barmanka próbująca mi wmówić, że to ja nie wiem co mówię, ona wie lepiej. Dodam, że miał to być kolejny bal naszej paczki w tym lokalu- ale już nigdy nie będzie.
Bathurst
Thu, 05 Dec 2013 - 15:26
Tak już jest - nie ma zaliczki, nie ma tematu. Chociaż nawet i ona nie jest 100% gwarantem, że restauracja nie wystawi do wiatru.
jerk1
Thu, 05 Dec 2013 - 15:32
CYTAT(Bathurst @ czw, 05 gru 2013 - 14:26)

Tak już jest - nie ma zaliczki, nie ma tematu. Chociaż nawet i ona nie jest 100% gwarantem, że restauracja nie wystawi do wiatru.
Rozumiem to- mają lepszego klienta, ale mając mój nr telefony mogli chociaż zadzwonić i przeprosić a nie wpierać mi nieuczciwość.