Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam gazownika
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
vacu
Witam,

Szukam gazownika z DG a konkretniej osoby, która może mi podłączyć "junkersa" czyli gazowy podgrzewacz wody. Niestety usługa jest mi potrzebna pilnie a "mój" gazownik jest zawalony robotą i nie da rady, ktoś może podrzucić jakieś namiary? Byłbym wdzięczny smile2.gif

Pozdrawiam!
Bathurst
przepisując z aktualnej gazetki SM Lokator - "U Siebie"
CYTAT
Gaz-woda, naprawa, montaż piecyków. Przeróbki instalacji gazowej i wodnej. Autoryzowany instalator Bosch, Junkersy, Termet S A, serwis bojlerów gazowych, tel. 602-335-618

michu
możesz podejść do "baraków" Górnośląskiej Spółki Gazowej (u zbiegu ul. Folwarcznej i Komuny Paryskiej; wejście od strony Al. Zagłębia Dąbrowskiego) i tam zapytać o montera.
vacu
Dzięki wszystkim, póki co z jednym się umówiłem na jutro, mam nadzieję, że podejdzie, bo doświadczenia z "fachowcami" mam różne. Aczkolwiek jeśli ktoś jeszcze ma jakieś namiary to piszcie, może jeszcze mnie lub komuś innemu się przyda wink.gif
vacu
CYTAT(Bathurst @ śro, 05 cze 2013 - 22:19) *
przepisując z aktualnej gazetki SM Lokator - "U Siebie"
CYTAT
Gaz-woda, naprawa, montaż piecyków. Przeróbki instalacji gazowej i wodnej. Autoryzowany instalator Bosch, Junkersy, Termet S A, serwis bojlerów gazowych, tel. 602-335-618

Nie mogę już edytować więc pod pod postem ale polecam tego Pana - ostatecznie skorzystałem z jego usług, naprawdę solidna firma.
Bathurst
Cieszę się smile.gif
Może to przypadek ale kiedyś z tej gazetki "U siebie" zamówiłem pana do naprawy pralki - też się nie zawiodłem.
vacu
CYTAT(Bathurst @ wto, 11 cze 2013 - 14:40) *
Cieszę się smile.gif
Może to przypadek ale kiedyś z tej gazetki "U siebie" zamówiłem pana do naprawy pralki - też się nie zawiodłem.

Może Lokator robi jakąś weryfikację wink.gif Zwykle moje kontakty z "fachowcami" z ogłoszenia wyglądają jak w programie "Usterka" :/ a tym razem się pozytywnie zaskoczyłem. Niestety porządni fachowcy mają kupę roboty "z polecenia" to i ogłaszać się nie muszą, dlatego też zwykle lepiej pytać ludzi niż szukać w ogłoszeniach.

Dzięki za pomoc wszystkim.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.