Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Operatorzy Internetowi i Telewizyjni
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Choke
Witam,

Mam pytanie odnośnie dostawców telewizyjnych i internetowych przy ulicy Kasprzaka 58, od 1 marca będę tam wynajmował mieszkanie. Obecnie mieszkam na w centrum i korzystam z Telpolu ( jakość do ceny idealna ), wiem jednak że moje nowe miejsce zamieszkania nie jest obsługiwane przez Telpol. Stąd moje pytanie jakie są możliwości poza UPC, bo ich oferta jest dość droga przy umowie na 12 miesięcy aktywacja 200 zł a opłaty miesięczne aż 165 zł za wszytko z najniższej półki.

Z góry dziękuje za pomoc.
Sebastian22
CYTAT(Choke @ nie, 10 lut 2013 - 16:07) *
Witam,

Mam pytanie odnośnie dostawców telewizyjnych i internetowych przy ulicy Kasprzaka 58, od 1 marca będę tam wynajmował mieszkanie. Obecnie mieszkam na w centrum i korzystam z Telpolu ( jakość do ceny idealna ), wiem jednak że moje nowe miejsce zamieszkania nie jest obsługiwane przez Telpol. Stąd moje pytanie jakie są możliwości poza UPC, bo ich oferta jest dość droga przy umowie na 12 miesięcy aktywacja 200 zł a opłaty miesięczne aż 165 zł za wszytko z najniższej półki.

Z góry dziękuje za pomoc.

cosik duzo, ja place 144 za całkiem wysokie opcje....
Mały77
CYTAT(Sebastian22 @ pon, 11 lut 2013 - 16:00) *
cosik duzo, ja place 144 za całkiem wysokie opcje....

mnie też to zdziwiło ale to pewnie ze względu na umowę na 12 miesięcy wink.gif
Leszek
Sprawdzałeś ceny u przedstawiciela czy na infolinii? Bo zwykle przedstawiciele proponują lepsze warunki.
Choke
CYTAT(Leszek @ pon, 11 lut 2013 - 17:39) *
Sprawdzałeś ceny u przedstawiciela czy na infolinii? Bo zwykle przedstawiciele proponują lepsze warunki.

Witam,

Ceny sprawdziłem na stronce czatując z jakimś przedstawicielem, za pakiet Oferta UPC na jeden rok z multiroom-em zapragnęli 165 zł wraz z aktywacjami o łącznej sumie 200 zł
Leszek
Sprawdź czy na klatce nie ma ogłoszenia lokalnego przedstawiciela i zadzwoń do niego bezpośrednio.
Bathurst
na skrzynce od kablówki zazwyczaj naklejają kontakt
vodun
Z tego co się dowiedziałem od kolegi (Kasprzaka 60) to tylko i wyłącznie UPC tam dociera (może się mylić), więc za dużego wyboru nie masz wink.gif
Sebastian22
moge podac numer na "mojego" konsultanta z UPC, ja nigdy sie na nim nie zawiodlem smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.