Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Link na głównej stronie forum
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Info
Slyzaba
Witam,

Zapytanie do Adminów: jakie są warunki do spełnienia, żeby link do www.dawnadabrowa.pl znalazł się na głównej stronie forum w sekcji LINKI? Chciałbym wziąć byka za rogi smile2.gif

pozdrawiam,
Sylwek
www.dawnadabrowa.pl

ps. Poprzedni wątek na forum w tym temacie został zamknięty stąd nowy post.

:)
Warunki - strona zwiazana z miastem, wartosciowa, majaca pewien staz (chodzi o to zeby nie znikla tak szybko jak sie pojawila), wzajemna wymiana banerow na glownej stronie i co za tym idzie najlepiej otrzymanie gotowego banerka o wymiarach jak te istniejace.
Z mojej strony nie ma przeciwwskazan do umieszczenia. Niech sie jeszcze inni zgodza na taka wymiane.
Slyzaba
Dzięki ':)' za odpowiedź. Co do stażu to kilka tygodni temu Dawna Dąbrowa skończyła pierwszy roczek... Przy forum to relatywnie b. krótki okres ale od tej strony jestem spokojny. Pracuję zawodowo m.in. z hostingiem i webserwisami wszelkiego typu więc moje prace nie mają charakteru 'znikającego' ;-).

Baneru jeszcze się nie dorobiłem... Brakowało mi do niedawna logo, na które długo polowałem (mam w końcu herb miasta z podsumowania finansowego DG z 1929 roku). Niedługo zatem pojawi się stylizowane logo i baner.

Serdeczna prośba do pozostałych osób z forum, w tym w szczególności moderatorów i adminów o zabranie głosu w tej sprawie.

pozdrawiam,
Sylwek
www.dawnadabrowa.pl
Slyzaba
Serdeczna prośba do pozostałych osób z forum, w tym w szczególności moderatorów i adminów o zabranie głosu w sprawie odnośnika na głównej stronie do www.dawnadabrowa.pl .

pozdrawiam,
Sylwek
www.dawnadabrowa.pl
vacu
Ja nie mod ale popieram, wartościowe strony warto promować aby nie zniknęły kiedyś.
Leszek
Ja również popieram smile2.gif
gregol
Dorzucam swoje poparcie.
Zibar
Sylwek, jak najbardziej, jest już dział więc Twoja strona stanowi naturalne jego uzupełnienie, ale czy zrobiłeś to o czym napisał Ci ":)".
Zamieść button forum na swojej głównej, prześlij do niego własny i po sprawie.
Slyzaba
Dziękuję wszystkim za pozytywne wypowiedzi.
Zibar - póki co nie podejmowałem jeszcze żadnych działań nie mając informacji zwrotnej od Adminów/Modów/Użytkowników naszego forum. Dzięki Waszym postom widzę światełko w tunelu więc zabieram się za pracę smile2.gif

Kwasny
Ja jesli sie moge wtracic jestem ZA.
Temat fajny, zawsze mnie interesowaly fotografie DG z dawnych lat, pozatym strona wykonana dosyc fajnie no i nie komercha.
Pozdrawiam wszystkich i HAPPY NEW YEAR !!!!
Slyzaba
witam Adminów, Modów, użytkowników

Właśnie umieściłem na głównej stronie www.dawnadabrowa.pl link do naszego forum. Za logo posłużył fragment górnego topa.

Proszę o ew. komentarz czy coś zmieniać etc.

Leszek
Dla mnie prawie OK - zmieniłbym napis na "Forum Dąbrowy Górniczej".
vacu
CYTAT(Slyzaba @ śro, 25 sty 2012 - 23:09) *
Właśnie umieściłem na głównej stronie www.dawnadabrowa.pl link do naszego forum.

Ja bym się zastanowił, czy akurat u ciebie zamiast "głównej" nie podlinkować od razu działu "Historia". Siłą rzeczy twoją stronę ogląda zwykle ktoś zainteresowany w jakimś stopniu historią DG a niekoniecznie bardzo obeznany z "obsługą" internetu, byłaby w ten sposób naturalna kontynuacja tym bardziej, że w tym dziale już teraz jest co poczytać wink.gif
Zibar
Tez mysle, ze link bezpośrednio do działu historia byłby naturalniejszy.
Slyzaba
Dzięki chłopaki za pomysły. Właśnie wprowadziłem zmiany.
:)
@Slyzaba

Masz banerek dawnadabrowa.pl o wymiarach jak te na forum? Wrzuc na Twoj serwer i podaj link to dodam Twoja strone
Slyzaba
hej ':)' - na razie próbuję logo jakieś wykonać. Pomysłów kilka i nie mogę się zdecydować. Jak już będę miał ostateczną wersję to napiszę na forum.

dziękuję,
Sylwek
Slyzaba
Link z buttonem dostarczony wczoraj w nocy (czy raczej dziś nad ranem ;-)) do ':)'.
Zibar
Jest wreszcie brakujące ogniwo na forum smile.gif Powodzenia!
Slyzaba
Rzeczywiście! Zibar - obyś zawsze przynosił tak dobre nowiny smile2.gif.
Podziękowania dla admina ':)' za dodanie linku (docelowo zostanie zaktualizowany graficznie).

Prośba o zamknięcie wątku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.