Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liczba postow i użytkownikow na forum!!! Statystyki
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Info
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Master
Pierwszy jubileusz 100 wpisÓw!!!. Jest nieŻle , a bĘdzie jeszcze lepiej 100 wpisÓw w 18 dni to lepiej niŻ na starym forum( szkoda , ze przepadŁo). :4:
MayQ
A potem bĘdzie 200, 500, 1000 itd..... :4:
Misiek
Dnia 20.01.2004r. na naszym forum byŁo 17 uczestnikÓw (10 goŚci i 7 uŻytkownikÓw), co jest nowym rekordem.

WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO POBICIA TEGO REKORDU !!!

:dziex: :dziex: :dziex: :dziex: :dziex:
Master
Racja !!! Akcja byŁa SUPER!!!!!!! Chyba godzine po ponownym uruchomieniu forum, poszŁa waidomoŚc po GG do znajomych i ci dali do swoich no i nagle 17 osÓb naraz!!! Ale oczywiscie nikt nowy sie nie zarejestrowaŁ!!! Ale liczy sie REKORD!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
TeodorMotor
####################################
############
###########
##########
##########
######
#####
##########
##########
##########
##########
###########
############

Efekty pÓĹşnowieczornego picia kawy...
Master
QUOTE(TeodorMotor)
############
###########
##########
##########
######
#####
##########
##########
##########
##########
###########
############

Efekty pÓĹşnowieczornego picia kawy...

Raczej juŻ 2931. Nie jest Żle , choc zeby byŁo dobrze to jeszcze daleko............
Kwasny
CODE
###########################################################

##..............................................................................
..............................................##

##..............................................................................

##...................................DDDDDDDD...............OOOOOOOO............
..........................##

##...................................DDDDDDDDD...........OOOOOOOOOO.............
......................##

##...................................DDD......DDDD........OOO............OOO....
..............................##

##...................................DDD.......DDDD.......OOO.............OOO...

##...................................DDD.........DDD.......OOO.............OOO..
...............................##

##...................................DDD.........DDD.......OOO.............OOO..

##...................................DDD......DDDD........OOO............OOO....

##...................................DDD.....DDDD..........OOO..........OOO.....

##...................................DDDDDDDD..............OOOOOOOOO............
.........................##

##...................................DDDDDDD..................OOOOOOOO..........
...........................##

##..WWW.........................WWW.........OOOOOOO..........RRRRRR.............
....AA.............##

##..WWW.........................WWW.......OOOOOOOOO.......RRRRRRRR............AA
A...........##

##..WWW.........................WWW......OOO.........OOO......RRRRRRRRR.........
A...AA.........##

##..WWW.........................WWW.....OOO...........OOO.....RRR.......RRR.....
.AAA..AAA.......##

##..WWW.........................WWW....OOO.............OOO....RRR.......RRR.....
AAA....AAA......##

##..WWW.........................WWW....OOO.............OOO....RRR.......RRR.....
AA......AAA.....##

##..WWW.........................WWW....OOO.............OOO....RRR...RRR........A
A........AAA....##

##..WWW.......WWW..........WWW...OOO..............OOO....RRRRRR..........AAAAAAA
AAA...##

##..WWW....WWWWW.......WWW....OOO.............OOO....RRRRRR..........AAAAAAAAAAA
..##

##..WWW...WWW..WWW....WWW...OOO.............OOO....RRR.RRR.........AAA..........
AAA...##

##..WWW..WWW.....WWW..WWW....OOO............OOO....RRR..RRR........AAA..........
AAA...##

##..WWW.WWW.......WWW.WWW.....OOO...........OOO....RRR...RRR.......AAA..........
AAA...##

##..WWWWWW.........WWWWWW......OOO.........OOO.....RRR....RRR......AAA..........
AAA...##

##..WWWWW.............WWWWW........OOOOOOOOO.......RRR.....RRR.....AAA..........
AAA..##

##..WWWW..................WWWW...........OOOOOOO.........RRR......RRR....AAA....
......AAA..##

Misiek
Kurna chata, ludziom to siĘna maxa nudzi ... 8)
Misiek
Mnie teŻ siĘnudzi, wŁaŚnie piszĘposta nr 3000 :!: :!: :!:

33333333...00000000...00000000...00000000
..........33...00........00..00........00..00........00
.......3333..00.........00.00.........00.00.........00
.......3333..00.........00.00.........00.00.........00

8) 8) 8) 8) 8)

8) 8) 8) 8) 8)

8) 8) 8) 8) 8)
rafi
No i luzik. Teraz to juz z gorki bedzie. Niedlugo bedzie 4000 :)
:)
no dzisiaj mamy dobry dzien dla forum :) caly czas minimum 3 uzytkownikow nawet bylo i 6, rejestruja sie nowi... :)
Ostatnio po 6 jednoczesnie bylo na poczatku roku jak pojawily sie te plany inwestycyjne itp
no i jest wreszcie 100 user :19:
rafi
No i chyba to mnie przypadlo wklepac posta nr 4000 :). Moze ktos ambitny przygotuje stosowna grafike na te okazje hehe.
3000 post - 26 Nov 2004
4000 post - 02 May 2005

Teraz jak zwykle odliczamy do 5000...
Master
3000 post - 26 Nov 2004
4000 post - 02 May 2005

5000 postÓw !!! ---9 wrzenia 2005

1000 postÓw w 4 miesiĄce, obroty sie zwiĘkszajĄ :!: 8)
:19:

PS. a gdzie zaginal Misiek - prezes klubu 100 :?:
olo
ZALICZYŁEM 300 POST
QUOTE(olo)
ZALICZYŁEM 300 POST

gratulacje :) ale nasz klub jest tu :arrow: http://power.superhost.pl/dg/viewtopic.php...?t=115&start=15 a ten watek dotyczy urodzin calego forum laugh.gif
olo
:)+-->
QUOTE(:))
[quote=olo]ZALICZYŁEM 300 POST [/quote]

gratulacje :) ale nasz klub jest tu :arrow: http://power.superhost.pl/dg/viewtopic.php...?t=115&start=15 a ten watek dotyczy urodzin calego forum laugh.gif[/quote]
:oops:
Misiek
:)+-->
QUOTE(:))
:19:

PS. a gdzie zaginal Misiek - prezes klubu 100 :?:[/quote]

WRACAM W GLORII I CHWALE 8)
Dejmon
Wczoraj walnąłem posta numer

6000

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
niestety obroty nam sie zmniejszyly :?
Master
7000 13 wrzesnia wink.gif
Master
3000 post - 26 Nov 2004

( 5 miesiecy i 5 dni)

4000 post - 02 May 2005

( 4miesiace i 7 dni)

5000 post -9 wrzenia 2005

( 5 miesiecy i 12 dni)

6000 -21 luty 2006

( 6 miesiecy i 21 dni)

7000 -13 wrzesien 2006
Hator
temat optymistycznie wiec mysle ze akurat pasuje

chcialbym zauwazyc ze liczba postow dziennie siega kolo 40 - dzis np do tej pory (bez tego posta) wyniosla dokladnie rowne 40 :))

PS niedlugo - za 2-3 dni pewnie - padnie 8000 tysieczny post - moze ktos przewiduje jakies nagrody dla szczesliwego postujacego forumowizca? :))) kto wie - moze tym szczesciarzem akurat bedzie PICK biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kwintosz
Obawiam się że to może być wynik przedwyborczej gorączki, ale nie wykluczam ze większy ruch może być także spowodowany nową domeną forum.

Mam nadzieję że @kwasny poda jeszcze przed wyjazdem statystyki z tego miesiąca, jestem ciekaw jak wypadały na tle wcześniejszych które pokazał.

Tak czy siak wyjdzie na to że dowiemy się tego dopiero za jakies 1,5-2 miesiące. jeśli ruch znacząco nie spadnie wtedy będzie wiadomo że to nasza reklama i nowy adres.. oby..

Temu miastu jest potrzebne duże, prężnie działające forum..

Pozdrawiam
8000 - 27.10.006 - tysiac w 1,5 miesiaca!
pozdrawiam
jednym słowem super
kwintosz
Właśnie został pobity rekord ilości jednocześnie przebywających osób na forum (23), oczywiście mam na myśli okres po zmianach i nowej domenie. :) Pamiętacie może jaki był rekord przed ostatnimi zmianami. Dobrze mi się kojarzy że ponad 32?? wink.gif
pozdrawiam
9000 postów – 13.11.06

1000 postów w dwa i pół tygodnia.
vacu
QUOTE(pozdrawiam @ Nov 13 2006, 02:37 PM) *
9000 postów – 13.11.06

1000 postów w dwa i pół tygodnia.

A ilu użyszkodników przybyło - to też istotne. W ostatnich 2 miesiącach po ok. 30. blink.gif
250 uzytkownikow biggrin.gif
pulsatilla1214
Właśnie osiągnęliśmy liczbę 250 zarejestrowanych użytkowników rolleyes.gif
Hator
22 gosci i 13 uzytkownikow - wow
milo :)
juz rekord wyrownany wink.gif

i juz pobity...
kwintosz
Ba, nawet rekord poprawiony, co prawda o 3 osoby póki co.. martwi duża ilość gości w porównaniu do zarejestrowanych osób, gdyby tak na odwrót sad.gif

Ale i tak nieźle, kolejna 10tka otwarta ---> 40
Mick
48 użytkowników aktywnych przez ostatnie 15 minut
Active Users 32 gości, 15 użytkownicy 1 anonimowych użytkowników
Mick, syzio, :), vacu, ronin, Dami7, pozdrawiam, kwintosz, Master, Bartek, Google.com, szarisz, robinson77, georgeb, fairplay, jacu007

Dużo, ale chyba się sieci przeciążają, bo mi forum co chwilę pada :)
51
kwintosz
Już 55 hahaha.. szkoda że na czacie tyle nie było!!
Bartek
Kurcze gdyby "goscie" sie zarejestrowali i brali czynny udzial na naszym forum to byloby naprawde super!:)

Tak wiec zachecam "gosci" do rejestrowania sie i pisania o naszym miescie! :)
pisalem ze bedzie tloczno ale nie sadzilem ze az tak - 62
Hator
Najwięcej użytkowników online (63) było Dzisiaj, 09:39 PM
10000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

to byl naprawde jednoczesnie post nr 10.000
pulsatilla1214
No to teraz, :), musisz polować na 100 tysięczny biggrin.gif ! Gratulacje!

tak naprawde to 10000 padlo juz wczesniej. Byl raz bardzo dawno temu problem z forum - przepadlo troszke postow - trzeba bylo odtwarzac baze z backaup'a.
Poza tym przez dosc spory czas licznik postow nie zaliczal wogole moich (ani do mojego konta ani oczywiscie do calosci). Chyba ktos jeszcze tez tak mial ale na mniejsza skale
Kliknij, aby zobaczyć załącznik
pulsatilla1214
...ale zgodnie z rachunkiem prawdopodobieństwa najbardziej zasłużyłeś na ten zaszczyt, skoro popełniłeś niemal co piąty post na tym forum biggrin.gif Teraz tylko czekaj na "uścisk dłoni prezesa", jak wróci laugh.gif

Oj nie chcę krakać, ale chyba dzisiejszy niebotycznie wyśrubowany rekord obecnych użytkowników jeśli jutro nie padnie to na dłuuuuugo się utrzyma :)

Hahahahahaa laugh.gif Ale masz ekipę chirliderek:D Uważaj, bo będzie zazdrosna ph34r.gif
Mick
Taki prawie że screenshot:

61 użytkowników aktywnych przez ostatnie 15 minut
39 gości, 20 użytkownicy 2 anonimowych użytkowników
pozdrawiam, vacu, kwintosz, Dami7, Google.com, Mick, pulsatilla1214, Master, :), muzzy, jacu007, Bathurst, Bartek, fairplay, georgeb, Dejmon, robinson77, ronin, Hator, szarisz, poprostuprzemo

Pokaż szczegółowo według: ostatniego kliknięcia, nazwy użytkownika

Dzisiaj urodziny obchodzi
Nikt nie obchodzi dzisiaj urodzin

Nadchodzące wydarzenia w ciągu najbliższych 5 dni
W kalendarzu nie ma nadchodzących wydarzeń na najbliższe dni.

Statystyki forum
Nasi użytkownicy napisali 10,000 postów
Mamy 292 zarejestrowanych użytkowników
Najnowszym użytkownikiem jest Damian86mdc
Najwięcej użytkowników online (63) było Dzisiaj, 09:39 PM
Hator
Najwięcej użytkowników online (66) było Dzisiaj, 10:28 PM

kolejny rekord :)

a tak dla odmiany - to moj 555 post biggrin.gif
fajna liczba :)
66 nie do wiary

upamietnione

Kliknij, aby zobaczyć załącznik
kwintosz
Napisałem takiego samego posta o treści: 10000 post ale niestety @:) mnie ubiegł, bynajmniej tak mi się wydawało, więc skasowałem go. Gratulacje!

UUUuuu obroty dzisiaj mamy nieziemskie, ciekaw jestem ila zajmie nam czasu, zrobienie kolejnych 10tys.

Ostatnie 1000 postów napisane w dwa tygodnie, bez jednego dnia:

post nr. 9000 -----> 13.11.2006
post nr. 10000 -----> 26.11.2006
kwintosz
Braknie chyba dziś jednego rekordu. Mamy 295 zarejestrowanych użytkowników, brakuje 5 do równiutkiej 300. tongue.gif

A tak na marginesie ciekaw jestem ile jest podwójnych kont, lub takich kto powyżej pół roku się nie logował, chyba duużoo.. sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.