Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wróciłem !!!!!
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Info
Misiek
DŁugo mnie nie byŁo, trochĘsiĘzmieniŁo ...

... przede wszystkim szata graficzna forum (zajebiŚcie mi siĘpodoba), no i Rafi dogoniŁ mnie z postami (gratulacje) ... biggrin.gif

Teraz nadrabiam zalegŁoŚci i obiecujĘŻe znÓw bĘdĘbardzo aktywnym uŻytkownikiem tego forum. 8)

A tak w ogÓle to witam wszystkich, zarÓwno zasŁuŻonych uŻytkownikÓw, jak i debiutantÓw, ktÓrzy pojawili siĘtutaj podczas mojej nieobecnoŚci :!:

Pozdrawiam, Prezes Klubu 100
bzenek
QUOTE(Misiek)

A co to ten Klub 100 ???
TeodorMotor
QUOTE(bzenek)
QUOTE(Misiek)

A co to ten Klub 100 ???

:19: Zapewne chodzi o stugramowe podajniki na chleb...
Misiek
Chodzi o to, Że kaŻdy dzień rozpoczynamy od "setki" ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Misiek
To znowu ja ... wracam po raz kolejny biggrin.gif
Zibar
Cześć !!
Fajnie, że wróciłeś, bo trzeba rozruszać forum, nie możemy wrócić do takiej aktywności jak w czasie wyborów zesłego roku (ale już niedługo nowe wybory laugh.gif ) to się polepszy :)
Krawiec
Witam ponownie, czekamy teraz na powrót na Kwaśnego, kilka dni temu utracił swój nr gg na rzecz jakiejś kobieciny z Warszawy, a nr tel nie odpowiada. Nie jestem w stanie się z nim skontaktować. sad.gif
Hator
tez wrocilem :)
Dave
A może być i połowa paździa! Trochę odległy termin, ale przynajmniej do tego terminu myślę, że może już skończę pisać moją pracę magisterską i (jeśli mnie nie wywalą nie zgadzając się na przedłużenie terminu oddania praca i obrony! blink.gif ) i odetchnę! tongue.gif
PICK
Wróciłem cool.gif
jsm
taa biggrin.gif
Master
Witam, nie było mnie z 10 lat..... Aż mnie zamurowało że nadal Forum działa). BRAWA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.