Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: no wreszcie wrocilo... :p
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Info
:)
a co to nasze forum zawialo teraz az do Dallas?? tongue.gif
zauwazylem ze po przenosinach brakuje czesci postow i nawet tematow :? czy one stracily sie na dobre??
Kwasny
Nie wiem nie bylo mnie tu, a koles ktory robil backuba bazy danych mowil ze sa wszystkie posty bo robil go dzien przed awaria !!!
Misiek
Najważniejsze że forum znowu działa ... biggrin.gif 8)

Ja szczerze mÓwiąc byłem na głodzie ... laugh.gif
Kwasny
QUOTE(Misiek)
Najważniejsze że forum znowu działa ...  :D   8)

Ja szczerze mÓwiąc byłem na głodzie ...  :lol:

laugh.gif laugh.gif laugh.gif :shock:
oki wazne ze wogole jest znowu 8) ale przynajmniej kilka nawet kilkanascie postow zaginelo i co namjmniej 1 temat caly
Master
Cieszmy sie ,Że Forum jest biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , ale dziŚ po wnikliwej analizie 8) zauwaŻyŁem ze brakuje przynajmniej z 30 postÓw. Bo po ponownym uruchomieniu , ostatnie wiadomoŚci byŁy z dnia 17 czerwca, a Forum padŁo okoŁo 26/28 czerwca, nie pamiĘtam dokŁadnie kiedy , ale byŁ to dzień meczu Holandia- Szwecja na EURO , bo byŁa bardzo zawiŁa dyskusja w temacie EURO 2004 o meczach Portuglali z Anglia oraz Francji z GrecjĄ. Tak wiĘc ok 10 dni poszŁo.....papa

Jaki to byŁ temat co zaginĄŁ , bo nie pamiĘtam wink.gif
Kwasny
Klocek to juz nie odemnie zalezalo, takie czasy. Koles mowil ze robil backupy przed padem i takie mi dal. Jak wiecie mnie nie bylo takze tego nie moglem dopilnowac wiec nie miejcie pretensji do mnie !!!!! Pozatym na forum narazie nic nie robie dlatego wyglada jak wyglada ,gdyz niedlugo powinnismy sie przeniesc na stary serwer jak Kojot pozalatwia sprawy ze swoim operatorem.
QUOTE(klocek)
Jaki to byŁ temat co zaginĄŁ , bo nie pamiĘtam wink.gif

zaginal temat o 35 Miejscu DG w rankingu polityki -wiem bo sam zakladalem. I wydaje mi sie ze jescze co najmaniej jeden
Master
No i jeszcze zaginoŁ temat o "lokalnej" mafii biggrin.gif (w ktÓrym ktos wpsomniaŁ o Łysych panach, ktÓrzy jezdzĄ jeepami i siedzĄ caŁymi dniami na Sienkiewicza lub 3-go maja i nic nie robiĄ 8)
Misiek
QUOTE(Kwasny)
(...) Jak wiecie mnie nie bylo takze tego nie moglem dopilnowac wiec nie miejcie pretensji do mnie !!!!!

Nikt do Ciebie nie ma pretensji, wyluzuj ziomek ... biggrin.gif

WaŻne Że forum w ogÓle wrÓciŁo, martwi jedynie fakt Że liczba uŻytkownikÓw (aktywnych) ciĄgle spada, ale moŻe po wakacjach to siĘzmieni ... miejmy nadziejĘ... biggrin.gif

Ja teŻ przez najbliŻsze 2 miesiĄce bĘdĘtutaj nieobecny ... sad.gif ... ale w miarĘmoŻliwoŚci bĘdĘstaraŁ siĘzaglĄdaĆ.
bzenek
A mnie się podoba ten nowy serwer biggrin.gif
Działa dużo szybciej i szata graficzna ładniejsza.
forum teraz dziala zdecydownie najlepiej i jest najladniejsze :27:
Kwasny
Jeszcze trzeba serva kupic i avatara bys sobie zmienil laugh.gif Bo jak narazie X jest !!!!!!!!!! Z servem to juz moja manka kurna nie pierwszy raz poswiecam sie dla ludzkosci !!! biggrin.gif
qrcze nie moge wyslac avatara -mialem tego samego na starym forum i bylo ok a teraz przy dodawaniu wywala cos takiego :

Warning: copy(./images/avatars/8333759844115ff50b480e.gif): failed to open stream: Permission denied in /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/usercp_avatar.php on line 227

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/page_header.php on line 474

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/page_header.php on line 476

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/page_header.php on line 477
wiem ze jest temat osobny o avatarach ale juz i tak tutaj jest o tym tongue.gif
no wiec chcialem dodac ze X to jest ale pod IE a ja uzywam Opery i go nie widze :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.