Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Optymistycznie !!!!
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Info
Kwasny
Wiec sorry za dni zwloki z przywroceniem forum do zycia.

Dzieku panu o Xywie Don Koyote mamy serwer, na ktorym nie przewiduje wiekrzych przerw w dzialaniu itp. Pozatym jeszcze dzis biore sie za calokrztalt boardu, aby przywrocic go do dawnej swietnosci !!!
:welcome:
Kwasny
Dziala juz przekierowanie na to forum pod starym adresem
http://www.dabrowa.funurl.com
Misiek
Ale siĘstĘskniŁem za naszym FORUM. biggrin.gif

MiesiĄc nie miaŁem dostĘpu (przed ŚwiĘtami buchnĘli nam osiedlowy serwer i nie miaŁem neta przez prawie 3 tygodnie), a teraz taka niespodzianka.
DziĘki KwaŚny Że caŁy czas masz serce do tego wszystkiego i siĘnie zraŻasz niepowodzeniami.

:dziex:

Przy okazji mam pytanko: dlaczego jak wysŁaŁem kumplowi linka do tego forum to wbiŁ siĘna moim logu ??? Na szczĘŚcie jest spoko ziomem i nie zrobiŁ mi siary.

cool.gif Pozdrawiam cool.gif
Kwasny
Mozliwe ze wyslales linka z tymi pierdolami ktore pokazuja sie w pasku adresu w przegladarce a dokladnie www.costam.pl/forum/inndex.php=32843275432784632865ewjghrewf87ds, a byles niedawno zalogowany no i przejal twojego logina biggrin.gif
rafi
fajnie, ze forum wrocilo biggrin.gif

A co do tego logowania to zawsze mi sie wydawalo, ze za to odpowiadaja pliki cookie. Moze Misiek kiedys logowales sie od niego (tego qmpla) na forum i potem sie nie wylogowales, wiec logon zostal zapamietany...
zreszta to jakies tam technikalia...fuj
Misiek
RobiĘtego olewkĘ, to dobry ziomek wiĘc raczej siĘnie podepnie. biggrin.gif

ZresztĄ znacie styl moich wypowiedzi ... jakby co ... laugh.gif
rafi
znamy, znamy biggrin.gif
Tadzik
tu można wszystko poruszać! Tylko bez wulgaryzmów pomówień obrażania kogoś bez powodu i chamskiej gadki. I wszystko w odpowiednim miejscu, temacie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.