Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: No i stalo sie
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Info
Kwasny
Tak jak przypuszczalem, znowu stracilismy server ( Juz do tego przywyklem )
:ehhh: , narazie musielismy wrocic na stare smieci, czyli na serever, ktory ma czeste awarie. Nie wiem jak zachowuje sie on w tej chwili, ale jestem w trakcie poszukiwan nowego :wk:
Baza danych pochodzi z przed 4 dni, takze pare postow napewno sie stracilo, ale napewno nie jest to az tak ogromna strata.
Najwazniejsze pamietajcie o adresie www.dabrowa.funurl.com pod ktorym, zawsze nas znajdziecie Lub na Nieoficjalnej Stronie Mieszkanca Dabrowy Gorniczej www.dabrowagornicza.of.pl

Jak cos bedzie wiadomo o nowym serwerze, to w tym temacie umieszcze co i jak !!!!

Sorry za klopoty !!!!
Kwasny
Nowy serwer w toku, ale zobaczymy czy bedziemy sie przenosic, gdyz na tym jak mniemam cos sie poprawilo ?????? :lool:
rafi
ja nie mam powodow do narzekania. Wszystko chodzi bardzo szybko...a to chyba bardzo wazne
Master
Jak narazie wszystko gra... forum chodzi szybko , ma troche fajnych bajerÓw i od 2 tygodni , ani razu sie nie zepsuŁo biggrin.gif SUKCES !!!

Panowie teraz musi byc dobra propaganda , kaŻdy z Was ma pewnie jakiŚ ziomÓw, znajomych , zainteresowanych zyciem Naszego Miasta tak wiec wysyŁajcie im przez gg adres forum lub mÓwcie o tym , bo do wielu osÓb to jescze nie dotarŁo.... <_<
Misiek
Nie chwalĄc siĘ- zwerbowaŁem ostanio 2 uŻytkownikÓw.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.