Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: W koncu mamy miejsce na stale !!!
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Info
Kwasny
Jest tak. Kupilem serwer :) Jak narazie jestem z niego bardzo zadowolony. Jest naprawde szybki ( jak komus szybko nie chodzi sprawdzic sobie lacze ) i narazie tak. Dostepne sa w panelu sterowania ( Moj profil ) 2 skory na forum, wiec macie wybor ktory wam bardziej odpowiada. Jezyk ustawiac na ostatni na rolce ( sa 2 polski import ) efekt uboczny czestego przenoszenia forum. Mam jeszcze duuuuuuuzo pracy z drugim forumem, ale teraz majac pewnosc , ze nas stad nikt nie wywali, bede sukcesywnie pracowal nad udoskonaleniem tego. cool.gif Narazie bawcie sie dobrze, mysle, ze bedziecie zadowoleni z serwera tak jak ja. !!!!!
Misiek
Nareszcie !!!!!
KwaŚny jestem z Ciebie naprawdĘdumny !!! ZachowaŁeŚ siĘjak na dĄbrowiaka przystaŁo. cool.gif cool.gif cool.gif

Ja mam delikatne problemy z szybkoŚciĄ, ale myŚlĘŻe to moŻe byĆ teraz przeciĄŻenie sieci. Zobaczymy jutro rano.

PS: Napisz jak moŻna uregulowaĆ kwestiĘfinansowĄ, bo ja siĘzaoferowaŁem, Że dorzucĘsiĘdo inwestycji.

A moŻe by tak poprosiĆ Talka, Żeby to zasponsorowaŁ ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ania
Brawo biggrin.gif

U mnie, na moim ŻaŁosnym ŁĄczu w domu chodzi Ładnie. Podejrzewam wiĘc , Że w pracy strony bĘdĄ siĘotwieraĆ zanim jeszcze zdĄŻĘwpisaĆ adres do przeglĄdarki tongue.gif

PoniewaŻ rÓwnieŻ oferowaŁam wsparcie finansowe poproszĘo numer konta (tudzieŻ adres skarbonki, do ktÓrej moŻna wrzucaĆ drobne). Po ile siĘzrzucamy?

Ania
Misiek
No ... tak jak przypuszczaŁem - rano zapierdala na maxa !!!

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kwasny
Ludzie, ja nie chce z nikogo zdzierac kaski, bo wiadomo jakie sa czasy. Nikomu sie nie przelewa ale bedze wdzieczny nawet za najskromniejsze wplaty cool.gif , coby chociaz na piwko bylo laugh.gif

Nr Rachunku
07105012721000002271624351
Nazwa Banku
ING O. w DĄbrowie GÓrniczej

I wszystko. Z gory dzieki, all people dobrej woli :)
Hator
jak bede przy kasie to cos tam dorzuce napewno - dobra robota Kwasny :)
MIESZKANCY DG SA CI WDZIECZNI :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.