![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
Dziś wrzucałem na dawnadabrowa.pl link do naszego forum i jak każdy 'wyrzeźbiłem' swoją wersję logo + napis FORUM DĄBROWA GÓRNICZA. W międzyczasie poklikałem po stronach linkujących do naszego forum i widzę n' wersji banerów; w dużej mierze średniej jakości Co byście powiedzieli na realizację pomysłu opracowania loga forum, które - znalazłoby się w górnej grafice forum - pozwoliłoby opracować kilka standardów banerowych do pobrania - umożliwiłoby podmianę aktualnych banerów, kierujących do forum - możemy zacząć być identyfikowani po logo - etc. itp. itd. Wrzucam pomysł. Czekam na Wasze opinie. pozdrawiam, Sylwek -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ktokolwiek?
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jestem za (miałem ten sam problem)
-------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 03 kwietnia 2025 - 14:39 |