![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
Myślę, że wrócimy niedługo do tematu sprzed Wielkiej Awarii, tj. forumowej wycieczki rowerowej.
-------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 16 lis 06 Skąd: Reden Nr użytkownika: 301 ![]() |
Ciągle możliwe spotkanie, trzeba by ustalić konkretny termin znacznie wcześniej, zdecydować o miejscu i drążyć temat. Połączenie wycieczki rowerowej z jakimś piknikiem, na który mogliby wpaść też zmotoryzowani, możę tak się uda.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 959 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wybieramy się (spotykamy) jak sójka za morze!
![]() Ja akurat przypadkiem w tym ogródku piwnym w godzinach wieczornych po 21-ej byłem i piwko z ekipą pod parasolem piłem ;-) Ale o spotkaniu i tak zapomniałem, że miało byc... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo nei ma zadnego konkretu - raz a porzadnie - w ktorys weekend czerwca - pt lub sob.
koniec - kropka. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,879 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Toż już konkretniejszej propozycji jak rozmowa i browarek po meczu finałowym play-off na razie nie znajdę, chyba, że jeszcze trochę poczekacie jak dziewczyny będą zdobywać tytuł Mistrzyń Polski
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Jak wiecie, ostatnio na forum Hator nie wpada. Rozmawiałem z nim na gadu i mówi że jest zajęty więc nie bardzo ma czas.. ale ja nie o tym chciałem..
![]() ![]() Pije (nie kojarzyć z %) do tego, że podczas rozmowy pojawił znów się temat jakiegoś spotkania forumowego. Jakoś nigdy nie doszło do niego.. Mamy wrzesień, pogoda jeszcze nie najgorsza, studenci mają wakacje a uczniowie dopiero zaczęli szkołę. Może by tak warto w końcu się spotkać?? Chyba kilka osób znalazłoby się chętnych?? Tu napiszę już o % (dla niektórych soczku).. Można wyskoczyć na piwko, kręgle, bilard czy coś takiego.. spotkać się, pogadać.. W końcu udało nam się zrobić zrzutę, dlaczego nie zrobić by spotkania forumowego?? Może przyszły weekend, ewentualnie któryś dzień w tygodniu pomiędzy 24tym a 28?? Wiem że najlepiej podać konkretną datę ale odrazu będzie: ten nie może bo to, ten bo to.. jakiś kompromis chyba udałoby się nam wypracować? Co wy na to?? -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam i od razu mowie ze ja mam czasu baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo malo - stad moj brak na forum od jakiegos czasu -postaram sie teraz cosik regularniej bywac (choc nie wiem czy tak czesto jak jeszcze do czerwca)
na spotkanie jestem chetny ale to musi byc jakis juz z gory (miesiac przed najlepiej) ustalony termin - bo kazdy bedzie wiedziec i odpowiednio sie sprobuje (z roznym efektem) wyrobic. proponuje 15 lub 16 X ktos chetny? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Forumowicze (www.forum-czeladz.sxx.pl/phpBB/) w Czeladzi dali radę zrobić takie spotkanie, czemu my nie możemy?? Mają mniejsze forum a przyszło u nich w szczycie 27 os.
![]() ![]() Przecież nikt nikogo pytać kim jest i co robi na siłę nie będzie pytał. ![]() ![]() Co wy na to?? Dwie osoby ja i Hator jesteśmy 100% chętni, byleby uzgodnić z wyprzedzeniem termin. ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 28 wrz 2007 - 14:28 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,879 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przecież część forumowiczów, ze SD spotyka się regularnie już od roku
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ja bym może i też wpadł ale specyfikę pracy mam taką, że z dnia na dzień dowiaduję się o delegacji (bywa, że i dwutygodniowej) więc zaplanować cokolwiek niesposób
![]() Tak czy inaczej - jeśli będzie termin, miejsce i akurat będę w DG to wpadnę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,250 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
czy ktos potrafi zliczyc ktore to juz podejscie?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
ano....
![]() kilku przyrodniczo zakręconych już wspólnie deptało dąbrowskie bezdroża tropiac to i owo ![]() ostatnim hitem pigmeje na Pogorii IV ![]() |
|
|
![]()
|
|
weekend 27-28 X lub nastepny weekend
ot co jakis termin -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
Mam 2 pytania:
1. czy kiedykolwiek odbywały się takie spotkania? 2. jeśli nie, to czy reflektujecie na taką formę integracji? ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 09 maj 2008 - 19:02
Powód Edycji: Temat połączony bo już był, poniższe 4 posty przeniesione
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,250 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Prob bylo juz wiele
![]() Ten post edytował kwintosz pią, 09 maj 2008 - 19:03
Powód Edycji: Z powodu połączenia tematów, adres tego tematu skasowany z posta
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
to może po prostu na dniach dg w jakimś miejscu konkretnym...
taka baaardzo luźna propozycja... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
i to jest jakiś pomysł ale... są minusy, na dniach DG będzie masa ludzi i nie będzie to raczej sprzyjało rozmowom i integracji
![]() ![]() ![]() uśmieszek zrobisz ankietę w widocznym miejscu? ![]() ![]() pozdrawiam -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
uśmieszek zrobisz ankietę w widocznym miejscu? ![]() ale jak mialaby wygladac - "czy przyjdziesz na spotkanie?" ? ![]() To byloby calkiem anonimowe i mogloby sie wielu zglosic, a potem nie pojawic. Moze lepiej, zeby kazdy sam sie zadeklarowal i potem ewentualnie tlumaczyl ![]() Chociaz ankieta tez by dostarczyla ciekawej odpowiedzi - ile osob nie jest tym wogole zainteresowanych. Tylko czy niezainteresowani wogole by zaglosowali -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
no to jak? zakładamy nowy temat bez ankiety? tylko huston mamy problem, bo jeśli nawet poznam datę to muszę rezerwować stoliki jakiś czas wcześniej, a jak mam rezerwować to muszę znać ilość chętnych i tak w koło macieju...
![]() ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 31 marca 2025 - 10:15 |