![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Kiedy montowali je u mnie w bloku to myŚlaŁem Że przynajmniej minimalnie zabezpieczĄ wejscie niepoŻĄdanych osÓb. OczywiŚcie wiedziaŁem Że sĄsiedzi szybko sprzedadzĄ kod wszystkim okolicznym menelom ale liczyŁem na to Że caŁkowicie obce osoby bedĄ miaŁy chociaŻ maŁy problem z pokonaniem drzwi.
A szybko siĘokazaŁo Że kod awaryjny dla sŁuŻb ratunkowych ktÓry otwiera wszystkie drzwi w lokatorze nawet dzieci w piaskownicy znajĄ. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no cÓŻ w pewnym sensie czŁonkowie spŁÓdzielni majĄ wpŁyw na decyzje zarzĄdu choĆ oczywiŚcie nie decydujĄcy, ale kaŻdy pomysŁ w granicy rozsĄdku przedstawiony na zebraniach jest brany pod uwagĘtrzeba tylko siĘtroche wysiliĆ i tam siĘwybraĆ, niestety na takie zebrania chodzĄ tylko oszoŁomy, ktÓre chcĄ bÓg wie czego i mniej wiĘcej tego efektem sĄ te zamki, normalni ludzie w zasadzie unikajĄ zebraĹ bo poprostu nie majĄ na to czasu, ale inaczej siĘnie da jeŚli siĘcoŚ nie podoba, a co do dodatkowej opŁaty za ochrone to jest wrĘcz nie moŻliwe, bo ludzie nawet 10gr. nie dadzĄ, bo przecierz wszyscy ktÓrzy siedzĄ na stoŁkach to zŁodzieje i ŻrĄ za ich kase, a jeszcze dopŁacaĆ, hehe taki kraj i taka mentalnoŚĆ, lepszy pan T. na stanowisku prezydenta niŻ zŁodziej, i to sami studenci Św. pamiĘci politechniki go wybrali miĘdzy innymi, bo znam takich. oi ludzie. zluzujcie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 12 marca 2025 - 07:20 |