![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Kiedy montowali je u mnie w bloku to myŚlaŁem Że przynajmniej minimalnie zabezpieczĄ wejscie niepoŻĄdanych osÓb. OczywiŚcie wiedziaŁem Że sĄsiedzi szybko sprzedadzĄ kod wszystkim okolicznym menelom ale liczyŁem na to Że caŁkowicie obce osoby bedĄ miaŁy chociaŻ maŁy problem z pokonaniem drzwi.
A szybko siĘokazaŁo Że kod awaryjny dla sŁuŻb ratunkowych ktÓry otwiera wszystkie drzwi w lokatorze nawet dzieci w piaskownicy znajĄ. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
No z twojej wypowiedzi wynika Że mieszkaĹcy majĄ decydujĄcy wpŁyw na poczynania sm lokator a to raczej nie jest prawdĄ - chciaŁbym Żeby tak byŁo
A co do samych zakÓw to pomysŁ byŁ raczej marny ale lepszy od nic nie robienia. Jak juŻ zamontowano to cudo to pozostaje tylko apelowaĆ do lakotora o przynajmniej comiesiĘczne zmienianie kodu awaryjnego. No reszte kodÓw takŻe przydaŁoby siĘczasami zmieniaĆ - tylko tu zaraz wszyscy bedĄ protestowaĆ Że to nie jest zbyt wygodne. Zastanawiam siĘczy opublikowaĆ kod awaryjny na forum. Tylko boje siĘŻe zwali siĘna nas caŁe niepowodzenie tego systemu i jeszcze nam forum zablokujĄ :twisted: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 12 marca 2025 - 07:31 |