![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Kiedy montowali je u mnie w bloku to myŚlaŁem Że przynajmniej minimalnie zabezpieczĄ wejscie niepoŻĄdanych osÓb. OczywiŚcie wiedziaŁem Że sĄsiedzi szybko sprzedadzĄ kod wszystkim okolicznym menelom ale liczyŁem na to Że caŁkowicie obce osoby bedĄ miaŁy chociaŻ maŁy problem z pokonaniem drzwi.
A szybko siĘokazaŁo Że kod awaryjny dla sŁuŻb ratunkowych ktÓry otwiera wszystkie drzwi w lokatorze nawet dzieci w piaskownicy znajĄ. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,250 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
wow dzieki Hator :)
zeby tak wiecej i jeszcze inne spoldzielnie i oczywiscie budownictwo jednorodzinne poza centrum PS. chyba zlym pomyslem bylo laczenie watkow o MZBM i roznych duperelach z nowymi projektami i realizacjami ![]() Ten post edytował :) pon, 20 lis 2006 - 19:09 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wow dzieki Hator :) zeby tak wiecej i jeszcze inne spoldzielnie i oczywiscie budownictwo jednorodzinne poza centrum PS. chyba zlym pomyslem bylo laczenie watkow o MZBM i roznych duperelach z nowymi projektami i realizacjami ![]() Masz powyżej przytoczony artykuł z DZ. Zauważ, że z czterech mniejszych dąbrowskich sp-ni prezes tylko jednej mówi, że jest gotów budować! Potrzebne są tylko tereny pod budownictwo. Niestety, kunktatorstwo i krótkowzroczność rządzących miastem sprawia, że o tereny trudno - zarówno w centrum jak i na peryferiach miasta. Jestem przekonany, że zainteresowanie nabyciem mieszkań i domów na rynku pierwotnym nie jest wcale tak małe. Nasze miasto ma położenie korzystne w stosunku do okolicznych ośrodków, samo również ma rosnący rynek pracy. Poza tym - obecnie inwestycja w nieruchomości jest bardzo dobrym posunięciem dla ludzi zasobnych. A budowanie nowych zasobów może być dla spółdzielni mieszkaniowych źródłem przychodów i stanowić poprawę ich kondycji. -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 12 marca 2025 - 07:23 |