![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,250 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
coz tu duzo pisac - nie dziala na tej Operze. Tak na niej wyglada forum:
xÚí]mwŰśţ,ý T9ˇIîŐ)ÉĺÜřĽŰĆÎĆîfoöěÉHHBL,IYťýU=§_ďżŮ÷k˙ŔÎ$ERLINě*nm3D|×gd yýÓńç'¤Rk4ŢśNÓëSň/Ż_ýH´z{ÔńyŔ CFăě˘B*Ł p{Ćd2ŠOZuá ×oĂËZ¨Y7łrT.ČMîVŹŔ; #FMřcł$c?ůíaĺD8sÚőÔeb¨O} Hd#ęů,8䞨uť˝^!e¤ŽŠĹr ž/ëŔ ;úîňÍOŻČŤółŤw?<ż8š|żš|űňâňÍĹůÉťłďIŻG ŞxůŕZXÜš!ł +>śä * 6cť ߸ĺwŔđO]ś¤$Z (JŮGŞĽrăŻeBŽG9đ(rxĎfd <âÜăcrË<ďë '&éO?î[cFLćóĄĎc>ŤÂ.ÓËëłö9šş*îČaő őáŃ FÜ!˛)¸tČH_Đť4 S1&uČa1P 6ĐőAj61`t´ ˇ<˘x$ ąecHҲDkAÔ1 đß` Đ `)ó°Ř[Ź ݲXŔ!Ôç>ń!QřŘnL¸ęĺż6ĘŔň9ĚÚ˛G]ox² m[Ň'ÂąŚ0@>ďXhüüŹSďü itd -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
:)+--> QUOTE(:)) coz tu duzo pisac - nie dziala na tej Operze. Tak na niej wyglada forum:
xÚí]mwŰśţ,ý T9ˇIîŐ)ÉĺÜřĽŰĆÎĆîfoöěÉHHBL,IYťýU=§_ďżŮ÷k˙ŔÎ$ERLINě*nm3D|×gd yýÓńç'¤Rk4ŢśNÓëSň/Ż_ýH´z{ÔńyŔ CFăě˘B*Ł p{Ćd2ŠOZuá ×oĂËZ¨Y7łrT.ČMîVŹŔ; #FMřcł$c?ůíaĺD8sÚőÔeb¨O} Hd#ęů,8䞨uť˝^!e¤ŽŠĹr ž/ëŔ ;úîňÍOŻČŤółŤw?<ż8š|żš|űňâňÍĹůÉťłďIŻG ŞxůŕZXÜš!ł +>śä * 6cť ߸ĺwŔđO]ś¤$Z (JŮGŞĽrăŻeBŽG9đ(rxĎfd <âÜăcrË<ďë '&éO?î[cFLćóĄĎc>ŤÂ.ÓËëłö9šş*îČaő őáŃ FÜ!˛)¸tČH_Đť4 S1&uČa1P 6ĐőAj61`t´ ˇ<˘x$ ąecHҲDkAÔ1 đß` Đ `)ó°Ř[Ź ݲXŔ!Ôç>ń!QřŘnL¸ęĺż6ĘŔň9ĚÚ˛G]ox² m[Ň'ÂąŚ0@>ďXhüüŹSďü itd[/quote] Ja już kiedyś o tym pisałem i nikt mi nie wierzył [a dotyczyło to opery 9]. Rozwiązanie - prawoklik na stronie [na tych krzaczkach] >> "Preferencje dla witryny" >> "Sieć" >> "Identyfikacja przeglądarki" >> "Przedstawiaj się jako Internet Explorer". Po odświeżeniu będzie ju ż zawsze ok. Miejsmy nadzieję, że jak Kwaśny wgra nowy skrypt to już nie będzie trzeba tak robić [a nie jest to problem tylko tego forum, to chyba była jakaś felerna wersja skryptu]. |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,250 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ok juz samo sie naprawilo :!:
![]() do 9.01 u mnie bylo ok tylko z 9.02 takie jaja. Co ciekawe teraz dziala ok. Moze zbyt szybko zalozylem temat ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 31 marca 2025 - 09:30 |