![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 13 lis 08 Nr użytkownika: 2,476 Płeć: Kobieta ![]() |
Jeśli uważasz, że siatkówka to twoja pasja - dołącz do nas. www.PrzegladLigowy.pl prowadzi nabór do redakcji. Wszystkie osoby z pasją do sportu, nie tylko piłki nożnej przyjmiemy. Chętnie zamieścimy każdy artykuł o polskim i zagranicznym sporcie.
Oferujemy pracę w gronie pasjonatów sportu i osób doświadczonych (nowe znajomości w grupie osób które łączy ta sama pasja), konto pocztowe w domenie PrzegladLigowy.pl, legitymacje prasowe oraz akredytacje na wszelkie imprezy sportowe. Jeśli jesteś zainteresowany wejdź na www.PrzegladLigowy.pl, zarejestruj się i złóż podanie w panelu lub po prostu wyślij kilka zdań o sobie i tekst próbny o tematyce sportowej na : redakcja@przegladligowy.pl . Jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało do mnie gg: 3797912. Nasze doświadczenie jest kilkuletnie od 2004 roku – zapraszamy ![]() Mod: A co to ma wspólnego z meczem ![]() Ten post edytował Zibar czw, 13 lis 2008 - 13:14 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 10 lut 09 Nr użytkownika: 3,186 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byłem na ostatnim meczu MKS z Farmutilem i jestem pod wrażeniem hali. Super obiekt, atmosfera ale do rzeczy. Szukamy ludzi pragnących na poważnie zająć się dziennikarstwem sportowym a konkretniej mówiąc siatkówką żeńską dla jednego z portali ogólnopolskich. Szczególnie chodzi nam o relacje ze spotkań,komentarze, wywiady pomeczowe. Osoby które byłyby naprawdę zainteresowane proszę o kontakt ze mną na maila bądź gg:2668408. Pozdrawiam wszystkich kibiców Dąbrowy Górniczej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK#09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 308 Dołączył: pią, 14 lis 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,491 Płeć: Mężczyzna GG: 4442091 ![]() |
no to jak juz jest taki temat to dla zainteresowanych:
Dołącz do zespołu Volley24.pl Siatkówka jest Twoją pasją? Pisanie nie sprawia Ci trudności? W twoim mieście jest klub siatkarski? Czekamy właśnie na Ciebie! To może być początek twojej dziennikarskiej kariery. Szukamy współpracowników w całym kraju – Newmanów, korespondentów i fotografów. Szczególnie mile widziane będą osoby ze znajomością języków obcych. Naszym współpracownikom pomagamy w pełnieniu obowiązków. Czekamy na osoby pełnoletnie. Szukamy także współpracowników do m.in. prowadzenia Relacji LIVE, a także innych zadań. Na zgłoszenia czekamy pod adresem email : redakcja@volley24.pl . W mailu napisz: - swoje imię i nazwisko - wiek - miejscowość - telefon kontaktowy, numer Gadu-Gadu - znajomość języków obcych - od kiedy interesujesz się siatkówką? - jaki jest twój związek z siatkówką? - czym się zajmujesz (praca, uczelnia)? Do emaila dołącz klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji serwisu internetowego www.volley24.pl " (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 o ochronie danych osobowych, Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883). Zastrzegamy sobie prawo do odpowiadania jedynie na wybrane zgłoszenia. -------------------- MKS ON TOUR
LAST: 2350 [km] TOTAL: 6878 [km] NEXT: 1000 [km] |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 01 paź 09 Nr użytkownika: 3,480 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oficjalna Strona Katarzyny Gajgał (www.kasiagajgal.boo.pl) poszukuje osób, które dobrze czują sie w tematach związanych z siatkówką na stanowiska:
- fotografów - redaktorów - korespondentów Minimalny wymagany wiek to 14 lat. Szczegółowych informacji udzielamy pod adresami e-mail: pes0@onet.eu , plpelite@boo.pl , plp_elite@e-mail.net.pl Lub gg: 3895775 Ten post edytował PatrykSz czw, 01 paź 2009 - 15:53 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 10 lis 09 Nr użytkownika: 3,544 Płeć: Kobieta ![]() |
szukam fotografów z DG z odpowiednim sprzętem, najlepiej z akredytacją prasową i doświadczeniem. kontakt gg : 1017591
więcej szczegółów udzielę w trakcie rozmowy. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
olka to nie szukaj tylko zagadaj z chieckin'em.
Bo galeria MKS'u to jego dzieło z dodatkiem kilku pstrykaczy. poz. Ten post edytował Szczepan wto, 10 lis 2009 - 21:30 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lista akredytowanych dziennikarzy na mecze CEV Indesit Champions Leauge
Więcej Was matula nie miała?? Każdy składa relację , ale gdzie?? -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Lista akredytowanych dziennikarzy na mecze CEV Indesit Champions Leauge Więcej Was matula nie miała?? Każdy składa relację , ale gdzie?? 2 fotografów 2 pisarzy i szef.Relacje dostępne na stronie www.mks.dabrowa.pl a zdjęcia w klubowej galerii. a za pozostali 37 to nie wiem niestety ![]() A gardel na sektorze coraz mniej... ![]() Ja swój karnet zamierzam oddać osobom które pojawią się na sektorze KK Wygrałem bilet na LM i jak może ktoś wie to może mi powie w którym miejscu będzie to stoisko do odbioru nagród. Co prawda dzwonił do mnie Pan, ale nie dopytałem. Z góry dzienx za info. Pewnie gdzieś przed wejściem żeby można było wejść na tę nagrodę, ale pewny nie jestem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
Wszytkich zainteresowanych ruchem kibicowskim na siatkówce zapraszam do rejestracji:
WWW.VOLLEYKIBOL.OCOM.PL -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 23 lip 12 Nr użytkownika: 5,049 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
Z góry przepraszam adminów, jeżeli ten temat powinien znaleźć się w innym dziale. Portal siatkarski www.pobloku.pl poszukuje osób z miasta lub okolic, które w zamian za akredytację dziennikarską na mecze drużyny siatkarskiej MKS Dąbrowa Górnicza, chciałyby zostać dziennikarzem lub fotografem naszego portalu. W chwili obecnej dysponujemy ściśle ograniczonym budżetem, ale w przyszłości przewidujemy drobne wynagrodzenie. Póki co szukamy osób z pasją i zacięciem dziennikarskim, a także miłością do siatkówki ![]() Jako, że drużyna MKS Dąbrowa należy do ścisłej czołówki, bardzo zależy nam na wszelkich materiałach związanych z drużyną. Wszelkich zainteresowanych proszę o kontakt e-mail: redakcja@pobloku.pl Odpowiemy na wszystkie pytania ![]() Pozdrawiam, Tomasz Grabowski ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: wtorek, 01 kwietnia 2025 - 01:35 |