![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,879 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Stawka najwyższa z możliwych, emocje u szczytu, trzeba opanować nerwy - wznieść się na wyżyny własnych umiejętności i wygrać trzy pojedynki.
Kto według Was i w ilu meczach zwycięży? Głosujemy do pierwszego gwizdka. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Obstawiam 4 mecze. U nas 2 zwycięstwa, pierwszy mecz w Sopocie porażka i drugi zwycięstwo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,879 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja również obstawie 3:1 dla MKS z tym, że zgodnie z tradycją pierwszy w plecy, ale oczywiście wolałbym ,żeby obyło się bez takich emocji
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,613 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Najlepiej oba mecze wygrać u siebie. Strzelam, że tak będzie z czego w jednym nawet 5 setów może się zdarzyć. A w Sopocie? Pierwszy przegrają, ale drugi z nawiązką wygrają
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 35 Dołączył: pon, 24 paź 11 Skąd: Fangorn Nr użytkownika: 4,829 Płeć: Mężczyzna ![]() |
3-1 dla atom'u (wygrany mecz w sopocie)
//edit hala w muszynie to porażka, jeszcze te filary Ten post edytował zotac pią, 19 kwi 2013 - 14:43 -------------------- Ból jest chwilowy, chwała jest wieczna
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja myślę, że może być ciężko ...
3:2 po dużych nerwach w ostatnim meczu ... Ogólnie - dwa wygrane u siebie, dwie porażki na wyjeździe i wygrana u siebie. Ale w końcu grają drużyny, których hale mogą pomieścić odpowiednią liczbę widzów jak na Mistrza Polski ![]() A nie jak w np. Muszynie ... ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: wto, 16 kwi 13 Nr użytkownika: 5,196 Płeć: Mężczyzna GG: 22891851 ![]() |
Tez stawiam na 3:2 dla MKS nasze siatkarki lubia horrory wiec jest to bardzo prawdopodobne
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: czw, 08 lis 12 Skąd: DG Nr użytkownika: 5,103 Płeć: Mężczyzna ![]() |
3:0 idziemy za ciosem
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
3-0 tak jak i dzisiaj. Świetny mecz ( żadko bywam, ale chyba będe bywał częściej, jak czas pozwoli ). Parafrazując poetę: Ja uwielbiam Je, One tu są i grają dla mnie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 02 kwietnia 2025 - 02:12 |